Slik bestiller du vinyl

For å være sikker på at du får det resultatet du ønsker er det viktig at du har lest vår informasjon om grafisk design, master og NCB og sender riktig type filer og ordredetaljer.

Levering

Leveringstiden på vinyl varierer, men i 2023 er leveringstiden ca 4 måneder. I perioder med stor pågang må lengre leveringstid påregnes. 

Frafall/overproduksjon: Noen eksemplarer kan bli ødelagte i produksjon og ikke godkjennes ved kvalitetskontroll. Toleranse for frafall er opp til 10% av totalt antall produkter. Ved mer enn 3 eksemplarer i frafall får kunden penger tilbake for utelatte eksemplarer.
Det kan også blir trykket opp til 10% ekstra vinyl ved bestilling under 500 eks og 5% ekstra vinyl ved bestilling over 500 eks. Dette er for at det er meget vanlig att noen eksemplarer ikke blir godkjent ved kvalitetskontroll. Hvis det blir levert mer en 3 plater ekstra sender vi en ekstra faktura på disse eksemplarene.

Skader: Ved produksjon og transport kan skader skje og reklamasjon trenger å rapporteres med bilder, detaljer og antall skadede eksemplarer i løpet av 5 dager etter att varen er levert på leveringsadresse. Kunden har ansvar for sjekk og eventuell rapportering uansett leveringsadresse. Hvis rapportering skjer ved en seinere tidspunkt, bortfaller eventuelle erstatningskrav overfor oppdragsgiveren.

Skulle varen være skadet og det er synlig på utsiden av esken, må det noteres av budet ved levering. Utelates denne skriftlige meldingen, bortfaller eventuelle erstatningskrav overfor oppdragsgiveren.

Priser: Grunnet prishøyninger på råvarematerialer og strøm og svingende kronekurs er prisene på nettsiden estimater og kan variere med opp til 15 %. Ved bestilling starter vi med oppstart og testpress, og sender faktura på det som en start, men resterende del av fakturaen kan gå opp noe i pris og blir sendt ut når produksjonen er ferdig og vi vet eksakt antall som blir levert.