Distribusjon

Fysisk og digitalt for artister og labeler

Vi kan hjelpe deg med

-Digital distribusjon og internasjonal markedsføring til spillelister via vårt eget 100% uavhengige oppsett.

-Fysisk distribusjon med lager i Oslo sentrum til alle Norges platebutikker, inkl verdensdekkende nettbutikk og vår egen platebutikk, Tiger

-Gode priser og rådgivning på trykking av CD/vinyl/merch

-Tips og råd på veien per mail og telefon: Strategisk tenkning og strukturering, tidsskjema, markedsføringsplan osv.

Vi ser etter artister og labler med

-Musikalsk kvalitet og egenart

-Evne til å markedsføre seg og kommunisere med presse og publikum

-Evne til å planlegge og gjennomføre

Vi tar betalt for jobben vi gjør via oppstartsavgift og distribusjonsavgift som varierer etter omsetning og størrelse på katalogen.
Vi er meget selektive og jobber kun med musikk og folk vi har tro på og liker.

Fyll ut dette skjemaet om du ønsker å bli vurdert for samarbeid.

DIGER DIGITAL: Uavhengig digital distribusjon!

Digital musikkdistribusjon i Norge er 99,9% dominert av internasjonale majors og selskaper kontrollert av dem.
Diger sikter mot 0,1% indie-andel innen 2022.

Lablene vi jobber med idag:
BanditMedia, Diger, Earthly Habit, Edged Circle Productions, Frank Viggo Music, Furuberget, Fysisk Format, Giraffa, Helmet Fire, Hærverk Industrier, KitFai, MasKina Recordings, Metronomicon Audio, Mother Likes It, Motvind, NuTroll, O. Gudmundsens Minne, Olivias Rekorder, Plateselskapet No. 13, Rural Rebel Rock, SSO Records, SusannaSonata, Take It Easy Policy, Taragot Sounds.

Betyr det noe for deg som artist eller label?
Ja! Det betyr at vi har 100% fokus på de norske artistene og lablene vi jobber med. Major-kontrollerte distribusjonselskap kan gjerne betale flinke og hyggelige musikkinteresserte folk til å være på jobb, men den gjeldende agendaen deres er ikke å få til mer med norsk musikk i utlandet - men det omvendte - få til mer utenlandsk musikk i Norge. Diger Digital har ingen andre å svare til enn våre samarbeidspartnere. Derfor blir også svarene raskere og bedre!

Hvordan vi jobber
Labler vi jobber med får en egen innlogging til et katalogverktøy hvor man kan registrere og laste opp utgivelser og se streamingtall:

Når en label har levert en utgivelse i dette verktøyet, går Diger Digital over, kvalitetssikrer og sender utgivelsen til nærmere 40 ulike streamingtjenester, inkl Spotify, Apple, Youtube, Soundcloud osv. Vi jobber også med Bandcamp, men det gjøres separat.

Videre kan lablene varsle oss når de prioriterte utgivelser som har potensiale til å nå et større publikum. Da sender lablen oss salgsinfo, inklusive punktvise markedsdrivere og planer, som vi samordner, finpusser og går ut med til redaktører hos streamingtjenestene via vårt internasjonale markedsføringsnettverk. Vi gir også råd om smått og stort i forbindelse med utgivelser, både før og etter slipp.

Mer om ideene bak Diger Distro kan du lese her:
Tigerbloggen
Vårt Oslo, Ballade, Musikknyheter, Kontekst