Om oss

Diger Distro er eid og drevet av Platebutikken Tiger, med lager og kontor i etasjen under butikken ved Youngstorget i Oslo. Herfra sender vi ut digitale og fysiske utgivelser til hele verden.

Vårt mål er å inspirere og styrke uavhengig norsk musikkliv slik at det gis ut mest mulig og best mulig norsk musikk.

Diger er resultatet av 20 års nærkontakt med artister, plateselskap og musikkinteresserte på Platebutikken Tiger. I 2008 startet vi plateselskapet Fysisk Format og Diger for å kunne jobbe tettere og mer med lokal musikk.

Vår filosofi er å gi personlig kontakt og oppfølgning til alle vi samarbeider med i en tid hvor ting blir stadig mer automatisert, fragmentert og upersonlig. Vi er den eneste norske distributøren som har skiver i lager i Norge. Vi har en egen digital distribusjonsløsning som er 100% uavhengig og dermed fri fra det byråkratiske hierarkiet til de internasjonalt eide distributørene som dominerer markedet.

TA GJERNE KONTAKT dersom du vil samarbeide med oss!

Utvalgte samarbeidspartnere

Plateselskap:
Jansen, Die With Your Boots On, SusannaSonata, Fysisk Format, Deathwish, Pelagic, Svart, Southern Lord, Eget Selskap, Motvind, Hærverk, Edda Music, Loyal Blood, FuzzClub, Brilliance, Nakama, Metronomicon Audio, Mother Likes It, O. Gudmundsen Minde

Artister:

brenn, Frøkedal, Ingeborg Oktober, Susanna Wallumrød, Mayhem, Stavanger Symfoniorkester, Marja Mortensson, Mats Eilertsen, Datarock, Claudia Scott, Side Brok, Bendik, Sverre Knudsen, Gold Celeste, Spurv, Emile the Duke.