Om oss

Vårt mål er å inspirere og styrke uavhengig norsk musikkliv slik at det gis ut mest mulig og best mulig norsk musikk.

Diger Distro er eid og drevet av Platebutikken Tiger, med lager og kontor i etasjen under butikken ved Youngstorget i Oslo. Herfra sender vi ut digitale og fysiske utgivelser til hele verden.

Diger er resultatet av 20 års nærkontakt med artister, plateselskap og musikkinteresserte på Platebutikken Tiger som ble etablert i 1996. I 2008 startet vi plateselskapet Fysisk Format og Diger for å kunne jobbe tettere og mer med lokal musikk.

Vår filosofi er å gi personlig kontakt og oppfølgning til alle vi samarbeider med i en tid hvor ting blir stadig mer automatisert, fragmentert og upersonlig. Vi er den eneste norske distributøren som har skiver i lager i Norge. Vi har en egen digital distribusjonsløsning som er 100% uavhengig og kun har fokus på lokale artister vi jobber med.

Fyll ut dette skjemaet om du ønsker å bli vurdert for samarbeid.

Mer om ideene bak Diger Distro kan du lese her:
Tigerbloggen
, Vårt Oslo, Ballade, Musikknyheter, Kontekst

Utvalgte samarbeidspartnere

Plateselskap:
Jansen, Die With Your Boots On, SusannaSonata, EDDA, Fysisk Format, Pelagic, Southern Lord, Eget Selskap, Motvind, Loyal Blood, Brilliance, MasKina, Metronomicon Audio, Mother Likes It, O. Gudmundsen Minde

Artister:

Honningbarna, Murmur, Ragnhild og, FLTY BRGR GRL, Gouldian Finch, Jaga Jazzist, Mats Eilertsen, FIEH, Metteson, brenn, Frøkedal, Ingeborg Oktober, Susanna Wallumrød, Stavanger Symfoniorkester, Marja Mortensson, Side Brok, Kråkesølv, Sverre Knudsen, Gold Celeste, Spurv, Bendik Brænne.

Diger Distro teamet består av:
Kristian Kallevik - Daglig leder, rådgiving, koordinering og kommunikasjon
Ingrid Kallevik - Diger trykk, trykketjenester
Maria Refsland - Pressearbeid og innholdsproduksjon
Jørgen Knutsen - Fysisk distribusjon, postordre og logistikk
Jack Holldorff - Postordre og butikk