Casiokids
Tid For Hjem

Tid for Casiokids! Med en kommende norgesturné og en koffert fullpakket med dansbare indielåter, står bergenserne nå klare for å ta deg med på reisen til verdensrommet, rundt sola og hjem igjen. Første smakebit fra deres splitter nye album er dobbeltsingelen «Brunsniggelen / Tid for hjem» og den skytes ut 11. april.


Etter å ha snekret på ny musikk gjennom flere år i både hjemme- og bortestudioer – omringet av utallige synther og hissige strobelys – står byggverket i 2024 endelig ferdig. Tid for hjem er blitt et album som plasserer seg helt naturlig i samtiden parallelt med å være en logisk oppfølger til Aabenbaringen over aaskammen.


Med låter som den uimotståelige «Brunsniggelen», «Karibisk stemning» (som virkelig lever opp til navnet), og klubb-bangeren «Sirkel», viser Casiokids at de innehar en unik evne til å blande hooks og store følelser med uimotståelig dansemusikk. Tiden er igjen kommet for å fylle gulv med hedonistisk dansing til snåle norske tekster.


Som medlemmer av en eksklusiv klubb av norskspråklige artister med internasjonal suksess, har Casiokids spilt hundrevis av konserter over store deler av verden. Deriblant en lang rekke store internasjonale festivaler, samt live-sessions for blant andre BBC og Radio France. Casiokids har blitt hauset opp av tungvektere som NME, Pitchfork, AllMusic og Rolling Stone, og de ble i sin tid tildelt en million kroner i form av nær mytiske A-ha-stipendet.


Noen år etter utgivelsen av det siste albumet – Aabenbaringen over aaskammen – tok bandet en pause. I mellomtiden har bandmedlemmene utforsket andre musikalske prosjekter. Vokalist Fredrik Vogsborg har blant annet vært bandleder for Aurora og har vunnet 3 Spellemannpriser med henholdsvis The Megaphonic Thrift, Silja Sol og Young Dreams.


Tid for hjem slippes på Jansen Records 4. oktober.

LP STD WHITE

Formater: Vinyl
04. okt. 2024
Label Jansen Records
Katalognr. JANSEN162LP
EAN 7041889514915
PPD 175,-

LP LTD MARBLED

Formater: Vinyl
04. okt. 2024
Label Jansen Records
Katalognr. JANSEN162LPLTD
EAN 7041889524013
PPD 200,-
File under:
Electronic & Experimental  ›  Electronic pop
Sporliste:
Side A
1. Intro v2
2. Brunsniggelen
3. I ettervarmen
4. Ein levende linjal
5. Sirkel

Side B
6. Når eg ser deg
7. Tid for hjem
8. Karibisk stemning
9. Eg fant noen spor