Modal Trafikk
Fabrique

Du har hørt de før, med artister som Vinni, Madcon, Ulver, Miss Tati, Sondre Lerche, Lars Vaular, Metteson og mange flere. Nå har din favorittstjernes favorittmusikere slått seg sammen for å spille dansemusikk – og det svinger så hardt at det kunne fått Statsråd Lehmkuhl til å kantre.

De er fortsatt en godt bevart hemmelighet, men det er ikke utenkelig at det endrer seg når de slipper debutalbumet “Fabrique”. Tidligere var de kjent som Modal Afrique – Norges råeste afrobeat-band – nå har de re-oppfunnet seg selv som Modal Trafikk. Bandet stiller i kjent stil med de sløyeste riffene, de heiteste groovene, dødelig presisjon og et nøkternt sceneshow.

Modal Afrique har til nå vært et coverband som har spilt afrikansk dansemusikk (bl.a. afrobeat og annen kontemporær, internasjonal dansemusikk) med stor suksess på klubber og festivaler som Jassbox, Jungelen, Trevarefest og Nattjazz. For et par år siden begynte bandet å lage egen musikk som de nå har spilt inn, og med det skifter de navn til Modal Trafikk for å markere overgangen til et repertoar av internasjonal dansemusikk fra Bergen.

LP

Formater: Vinyl
10. nov. 2023
Label LEKK
Katalognr. LEKK033
EAN 7041889512195
PPD 175,-
File under:
Jazz
Sporliste:
A1. Søpppelmann
A2. Juntos
A3. Hva så
A4. 44
B1. Snakketøy
B2. Kuti
B3. Bomba
B4. Alger