Getimage id827

Jagged Vision
Death Is This World

«Jagged Vision are one of Norway’s finest exports today» -Decibel Magazine

«Song after song has some point that sticks out for all the right reasons» -GBHBL (9/10)

«memorable, head banging songs» -Invisible Oranges

«Album of the month» -Unwinnable

«Furious» -Terrorizer

«Song after song has some point that sticks out for all the right reasons» -GBHBL (9/10)

«Ved å håndheve det grenseløse som ideal, og uten at uttrykket spriker, har Jagged Vision skapt en egenart som forener større målgrupper» -Musikkopplevelsen.no

«En kraftpakke av et album» -Musikknyheter

«Death Is This World er en djevelsk sterk utgivelse som sementerer Jagged Visions status som ett av Norges mest spennende band innen sjangeren» -Evig Lyttar (4/5)

Siden begynnelsen Jagged Vision har vært en kraft å regne med i den norske undergrunnsscenen. Gjennom turnèring og å dele scene med band som Kylesa, Black Tusk, Orange Goblin, High on Fire, Kvelertak og mange fler, har Jagged Vision bygget et rykte for å være en intens live-opplevelse. "Death Is This World" er oppfølgeren til bandets debut "Harvest Earth" som i 2014 ble sluppet til stor internasjonal begeistrelse igjennom Retro Futurist Records.

I "Death Is This World " utvikler Jagged Vision sine røtter i Hardcore og Stoner Metal til et intenst maskineri av tunge riff. Albumet består av 10 låter fylt med heftig Hardcore Metal, som garantert vil vekke til og med de mest apatiske av lyttere. Sammarbeidet med produsent Phillip Cope (som hadde som første bud at bandet skulle spille inn alt i høyeste bpm bandet kunne håndtere) tar Jagged Vision inn i et raskere og mer brutalt landskap. Det er ingen kompromisser, ingen sjangerbegrensninger og ingen regler . "Death Is This World" er et produkt av rå følelser.

Vinyl

10. mar. 2017
Katalognr. FY104LP
EAN 7041889504381
PPD 125,-
File under:
Metal
Sporliste:
1. Betrayer
2. Euthanasia
3. Death Is This World
4. I Am Death
5. Feeble Souls
6. An Emperor of Foul Intent
7. Seven Seals
8. Serpents
9. Forlorn
10. Palehorse

Høyoppløste bilder:

Getimage id827 Getimage id827