Duvel
Duvel

En invitasjon til å se verden gjennom brillene til en brilliant fuck-up

Duvel steg opp fra kjelleren til det autonome ungdomshuset Blitz i Oslo, og med sin minimalistiske post-punk har de vært undergrunnens egne alfa-dandyer. Etter debuten "Attempts at Speech" fra 2018 har bandet lært seg å spille på instrumentene sine, og tatt med seg Kaspar Nikolaisen Hegre på keyboards. Musikalsk tar skiva steget ut av blitzkjelleren, men tar med seg energien og DIY-etikken bandet alltid har hatt. Resultatet er ung og heroisk undergrunnsrock. Denne plata er en krigserklæring mot alt det etablerte, dagligdagse og kjedelige.

Vokalist Jack Holldorff sier:
"Felles for låtene er vel at de alle på sin egen måte tar for seg følelsen av å stå litt på utsiden av ting. De er en invitasjon til å se verden gjennom brillene til en brilliant fuck-up, de kule taperne. De som sparker og slår og skriker, og nekter å la seg dras inn i voksenverden. Som ikke stoler på noen andre en hverandre. Duvel er ikke et band, det er en gjeng."

Skiva er spilt inn i Taakeheimen Lydrike i Oslo, produsert og miksa av Morten Øby, og mastret av Brian Lucy i Magic Garden Mastering.

Duvel er Jack Holldorff, Brage Lindebrekke, Kaspar Nikolaisen Hegre og Zacharias Flaathe.

Vinyl

02. jul. 2021
Label Fysisk Format
Katalognr. FY151LP
EAN 7041889510535
PPD 125,-
File under:
Punk  ›  Post punk
Sporliste:
1. Church Bells
2. Hong Kong Sex Toy Store
3. All Out On You
4. Human
5. U
6. Rooftops
7. Broken Bottles
8. Elephant Island
9. Eals