Okkultokrati
No Light For Mass

Etter sjutommeren Knarkskog fra 2009 debuterer Okkultokrati nå med albumet No Light for Mass. Dette er en samling låter som har blitt til over et halvt år med intensiv og fokusert skriving, innøving og innspilling. Bandet har spilt sammen i knappe 2 år, men de involverte musikerene har lang fartstid med hundrevis av konsert bak seg med band som Haust og Hombre Malo.

Bandet ble født ut av et behov for å trenge gjennom snerken av meningsløs metal og punk som overøses oss fra det store utland. Hvorfor bare hente inspirasjon fra internasjonal ukultur når man like utenfor stuevinduet har den reneste uhyggen man kan tenke seg? Både det norske naturlandskapet og utkantene av byene våre fråder jo av groteske nytelser for unge kreative sjeler.

Til grunn for stemningen og tekstene på No Light for Mass ligger en fascinasjonen for ateistisk metafysikk. Mens egodyriking tar stadig større plass på internett og i media, tar Okkultokrati tak i den allmenneskelige new age-bevegelsen og dens frynsete sidespor. Ser man bak de fargerike regnbuene og gladfatalismen finnes aborterte reinkarnasjoner, astral lemlesting og telepatisk deportasjon. Okkultokrati kanaliserer den negative energien inn i 9 spor med nekro spirituals og maner til åndelig rasjonalitet.

Mikset og mastret av Ruben Willem (Haust)

CD

17. mai 2010
Label Fysisk Format
Katalognr. FY020CD
EAN 7071245006723
PPD 40,-
File under:
Punk  ›  Hardcore