The Good, The Bad & The Zugly
Anti World Music Ltd Green Lp

"En buldrende oppvisning i hvordan punkrock skal låte"
5/6 Spirit

Etter spillelisting på både P3 og RadioNova, fire bejublede sjutommere og konserter over hele landet er endelig Oslo-rockerne i The Good , The Bad & the Zugly klar med debutskiva si: Anti World Music.

The Good the Bad & The Zugly spiller skitten og deilig punkrock i god Oslo tradisjon, med elementer fra både tidlig Turboneger, Anal Babes og Silver. Dette er ikke punkrock som revolusjon, men som kontinuitet og foredling. Albumet er mikset av Tommy Manboy fra Turboneger og Silver, så dette er kulturforvaltning i praksis.

Det ligger en eim av usømmelighet og galskap over hele Anti World Music, men musikkhåndtverket er gjennomført med fast hånd og stål i blikket. Dette er ikke noe lettvint \"la oss hamre løs på tre akkorder\"-punk, dette er lyden av fem herremenn som har dedikert sine beste år til å perfeksjonere den musikken de liker best.

Tekstene går fra det bent frem idiotiske i feks \"I Ain\'t Got No Job\" til mer substansielle saker, som \"Reaction Formation\" som tar for seg den psykologiske beskyttelsesmekanismen som gjør at folk går fra et ekstremt ytterpunkt til et annet: Om en kompis som gikk fra å være punkrocker til å joine Al-Quaida og om en annen som gikk fra å være en junkierockestjerne til å bli Scientolog.

Anti World Music rommer universets dypeste hemmelighet: Den er frastøtende og tiltrekkende på samme tid.

Vinylen kommer i gatefold omslag med illustrasjoner av Flu Hartberg (Fagprat/Jippi)

Yellow Vinyl (2nd press)

Formater: Vinyl
Label Fysisk Format
Katalognr. FY056LPY
EAN 7041889500888
PPD 110,-

Vinyl

01. feb. 2013
Label Fysisk Format
Katalognr. FY056LP
EAN 7041889500888
PPD 110,-
File under:
Punk  ›  Hardcore