Sondre Lerche
Avatars Of Love

«Avatars Of Love» vil inneholde 14 låter, inkludert tidligere utgitte, kritikerroste 10 minutter lange «Dead Of The Night», og inneholder samarbeid med CHAI, Felicia Douglass (Dirty Projectors), Mary Lattimore og flere. «Avatars Of Love» er skrevet og spilt inn i løpet av et svært hektisk og produktivt år, der Lerche spilte flere konserter og skapte flere strømmeopplevelser enn noen annen norsk artist under pandemiens første år. Albumet er Sondres tiende studioalbum, og etterfølger «Patience», som ble nominert til tre Spellemannspriser i fjor. «Avatars Of Love» er hovedsaklig spilt inn i Bergen, og co-produsert av Sondre i samarbeid med Kato Ådland, Matias Tellez, Alexander von Mehren, Chris Holm, Vetle Junker og Jørgen Træen.

Albumet slippes i en spesialutgave med dobbel eggeskallfarget vinyl, og som dobbel-CD med 20-siders booklet og ett bonusspor. Albumcoveret og alt visuelt knyttet til prosjektet er tegnet av kunstner Nikolai Torgersen. Samarbeidet vil resultere i en «Avatars Of Love»-utstilling som åpner på Kulturhuset i Bergen, 31. mars.

«Dette er definitivt det mest omfattende, inderlige og freidige albumet jeg har laget. Men samtidig var det også den letteste, mest naturlige og frigjørende prosessen jeg har opplevd. Alt bare skjedde i en flytsone av typen jeg føler jeg har drømt hele livet om. Hver gang jeg trodde jeg var ferdig å skrive, dukket det opp en låt til, som jeg gravde meg inn i noen ukers tid, før jeg gikk rett i studio og spilte den inn med vennene mine», forteller Sondre Lerche.

LPx2 (Eggshell coloured vinyl)

Formats: Vinyl
01. Apr 2022
Label PLZ
Cat.no. PLZ028LP
UPC 7041889511594
PPD 175,-

CDx2

Formats: CD
01. Apr 2022
Label PLZ
Cat.no. PLZ028CD
UPC 7041889511518
PPD 50,-
File under:
Pop/rock  ›  Indie
Tracklist:
1 Guarantee That I’d Be Loved
2 Dead Of The Night 
3 Will We Ever Comprehend
4 Cut 
5 Turns Out I’m Sentimental After All 
6 What Makes Me Tick 
7 My Love Still Waits 
8 Avatars Of Love 
9 Summer In Reverse
10 Now She Sleeps Beside Me 
11 Special Needs
12 The Other Side Of Ecstasy 
13 Magnitude Of Love
14 Alone In The Night