Getimage id764

Honningbarna
Goldenboy Lp

Goldenboy er det kommende albumet til Honningbarna som slippes 30. september. Platens første singel, Drep meg, ble sluppet 9. september og er allerede listet på NRK P13.

Albumet følger den kritikerroste Opp de nye blanke (2015) og er det fjerde i rekken. I likhet med 2015-suksessen er også Goldenboy preget av konsise og eksplosive låter – men i motsetning til tidligere album, går det en sterk rød tråd gjennom det hele. Vi er Goldenboys.

Vi har vunnet dette lotteriet. Hvite middelklassegutter er the peak av eksistensen. På alle andres bekostning.
– Edvard Valberg, vokalist

Ifølge bandet handler Goldenboy om tiden vi lever i – og ikke minst livet vi har blitt født inn i: Privilegiene man har som hvite, og i Honningbarnas tilfelle menn. Om den norske middelklassens tilsynelatende problemfrie sfære, og om friheten det gir oss. Tematikken på Goldenboy sirkler rundt behovet vårt for å oppsøke frykt, få utløp for berettiget og uberettiget aggresjon, og total ansvarsfraskrivelse.

Aggresjonen og kaoset tilhører alle og vi vil ha det gøy. Det uforutsigbare er akilleshælen til alle maktstrukturer og det er på tide noen tar den. Det er dette plata handler om. – Edvard Valberg, vokalist

Goldenboy manifesterer sitt budskap på velkjent Honningbarna vis. Knusende melodier og tekstlinjer med et humoristisk tilsnitt skaper det perfekte kaos.

Vinyl

30. Sep 2016
Cat.no. BLANKE004LP
UPC 7041889503629
PPD 90,-
File under:
Punk  ›  Hardcore
Tracklist:
1. Goldenboy
2. Drep Meg
3. Født Fri
4. Lillesøster
5. ABC
6. Sinna Unge Menn
7. Livet Og Døden

Hires images:

Getimage id764