Getimage id649

Hjerteslag
Nattseileren

Hjerteslag er punkere som spiller pop. Popere som spiller punk. Bandet har sine røtter i Bergen, men har siden 2011 etablert seg som et rockeband for hele landet. Hjerteslag, som består av Robert Eidevik, Nikolas Jon Aarland, Ole Andre Hjelmås, Torjus Raknes og Petter Sætre, ble i 2016 nominert til Spellemannsprisen i klassen Rock med albumet Vannmann86. Et album som ble lovprist med fem av seks øyner på terningen av blant andre Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen. 16. og 17. november blir det slippkonserter på henholdsvis Sentrum Scene i Oslo og USF Verftet i Bergen.

Dette er fortellingen om ulike skjebner som alle ønsker å bryte med det typisk norske fengselet de er en del av. Det er en plate i opposisjon. Den har et nyromantisk språk i et velprodusert poprock-landskap, fylt av gode refrenger og dystopiske verselinjer. Nattseileren er en ærlig og ikke-pompøs plate som er blottet for abstrakt svada og svevende tilfeldigheter.

Nattseileren er en tilstand, en rangler, en som bryter med konformiteter. En som kaster loss og seiler sin egen sjø. Albumet fullfører trilogien til Hjerteslag som startet med Møhlenpris Motell hvor bandet utforsket de ulike rommene i sitt univers av punkete referanser og livet om natten. Vannmann86 undersøkte vanlige folks liv, fra Sonja som ikke finner seg selv i Sang Til Sonja, til jenta på psykiatrisk avdeling i Crazy Oktober og lastebilsjåføren i Europa Rundt.

Etter to runder med kritikerroste album bak seg er forventningene høye og Hjerteslag er klare til å levere!

Cd

09. Nov 2018
Cat.no. ES062CD
PPD 80,-

Lp VINYL

Formats: Vinyl
09. Nov 2018
Cat.no. ES062LP
UPC 7041889507009
PPD 125,-
File under:
Pop/rock  ›  Folk  ›  Indie
Tracklist:
1. Nattseileren
2. Det Raymond sa
3. Sang 31
4. Nordavind
5. Farvel til musikken
6. Bergensk rulett
7. Byen er ond
8. Skyggesiden
9. Siste reis

Hires images:

Getimage id649 Getimage id649 Getimage id649