Getimage id17351

Orsak: Oslo
Orsak: Oslo

Orsak:Oslo er en mørk langkok av psych, dystopisk post rock og syrete doomblues. Med sine monolittiske og melankolske instrumentalverk er dette et band for den aktive lytter. O:O er et ekteskap mellom impulsiv impro og ettertenksom komposisjon, der melodier og nye harmonier veves smidig inn i ettertid, lag på lag. Med en ærbødighet og grunnleggende troskap til sinnsstemning og musikalske premisser lagt i begynnelsen, blir resultatet rått, uraffinert og ekte.

O:Os musikk formidler en fortvilet lengten etter brutte hverdagsmønstre, og frustrasjon i møte med en fremtid som kjennes mørkere for hver dag. Musikken tegner sjøkart som loser deg på skjær av fortrengte minner og glemte følelser. Og som kjent, når man kullseiler i menneskesinnet, er det ikke alltid et vakkert syn.

Bandet ble grunnlagt i kollektivet T25 i Torggata (vis a vis Cacadou) av Krille fra Gøteborg og Øyvind fra Elverum. Sommeren 2014 slapp de sin første EP «Torggata Sway». Nå, mindre enn fem år senere har de sluppet 9 EP’er.

Det tyske plateselskapet Kapitän Platte har samlet et utvalg låter fra disse EP’ene og gitt dem ut i form av dette albumet.

CD

05. Apr 2019
Cat.no. KUTTER047CD
PPD 75,-

Vinyl

05. Apr 2019
Cat.no. KUTTER047LP
PPD 100,-
File under:
Pop/rock  ›  Folk  ›  Indie

Hires images:

Getimage id17351 Getimage id17351 Getimage id17351